Corona-maatregelen bij Coherente

Beste bezoeker van de Coherente website,

In verband met de verdere versoepeling van de Corona-maatregelen aangekondigd op 24 juni 2020, zoals hieronder door de Rijksoverheid bekendgemaakt, zijn er meer mogelijkheden voor het hervatten van de activiteiten van Coherente.

Als eerste gaat de halve dagbesteding voor de ouderen, Co's kamer, in aangepaste en afgeslankte vorm weer van start in de eerste week van juni. Voor iedere activiteit wordt een corona-protocol geschreven. Er zijn nog geen inloopactiviteiten, alles gaat op afspraak. Bij het maken van een afspraak wordt er ook gevraagd of u verkouden bent of koorts heeft. In dat geval moet u thuisblijven.

Bekijk op deze pagina welke activiteiten in welke vorm weer van start gaan.

Bij alle activiteiten is inachtneming van de basismaatregelen (1,5 meter afstand, handen wassen en thuisblijven bij ziekteverschijnselen, etc.) noodzakelijk. De maatregelen zorgen ervoor dat de activiteiten er anders uitzien dan we gewend waren. En ook dat er minder personen tegelijk kunnen deelnemen. Iedereen binnen de organisatie is op zoek naar de mogelijkheden. Het vraagt van ons allen veel discipline om de voorschriften en adviezen op te volgen, maar dat is op dit moment de enige manier waarop voorzichtige uitbreiding veilig mogelijk is.

Het kantoor van Coherente is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag, tussen 10.00 uur en 14.00 uur (telefoon 020-4963673). De medewerkers werken vanuit huis. Onze kantoren zijn gesloten voor bezoekers. We houden u via deze website op de hoogte van de vervolgstappen.

Coherente zit natuurlijk niet stil tijdens de coronacrisis. Bekijk wat we nu doen op deze pagina. Zoekt u een leuke online bezigheid tijdens de coronacrisis? Bekijk onze pagina met online vermaak.


Wij danken u voor uw begrip.


De directie en medewerkers van Coherente.


 

Maatregelen van Rijksoverheid en gemeente Ouder-Amstel:

24 juni 2020: Per 1 juli: 1,5 meter blijft de norm

19 mei 2020: Corona-aanpak: de volgende stap

6 mei 2020: Vermijd drukte, houd 1,5 meter afstand

21 april 2020: Maatregelen corona verlengd

31 maart 2020: Coronamaatregelen verlengd tot en met dinsdag 28 april

23 maart 2020: Aangescherpte maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen

18 maart 2020: Gemeente Ouder-Amstel geeft uitstel betaling lokale lasten

15 maart 2020: Aanvullende maatregelen onderwijs, horeca, sport

12 maart 2020: Nieuwe maatregelen tegen verspreiding coronavirus in Nederland

 

Corona in eenvoudige taal

Vragen en antwoorden nieuw coronavirus (Covid-19)

Kijk op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws voor het al het corona-nieuws van de Rijksoverheid en op https://www.ouder-amstel.nl/home/publicatie/laatste-nieuws-coronavirus voor al het corona-nieuws van de gemeente Ouder-Amstel.