CTO '70 zoekt versterking voor het maandag (onderhouds) team

Organisatie: 

Voetbalvereniging CTO '70 is een gezellige en compacte vereniging met een prachtige accommodatie in Duivendrecht. Onze vereniging heeft 25 teams in de categorieën senioren, junioren/pupillen, G-voetbal en zaalvoetbal. Op Sportpark De Hoop hebben wij de beschikking over twee voetbalvelden, een verhard handbal/tennis veld en een gras trainingsplek. Het clubgebouw is eigendom en in 1998 gerealiseerd en omvat naast de kantineruimte, de bovengelegen bestuurskamer nog div gebruikersruimten en 12 kleedkamers.

Naast deelname aan de KNVB-competitie organiseren wij voor onze leden diverse leuke activiteiten., denk aan toernooien, een voetbalkamp maar ook kaartavonden. Hoewel de organistatie goed draait bestaat het risico dat te veel taken door een te kleine groep wordt uitgevoerd. Daarom zijn we actief bezig met een traject dat moet leiden tot verbreding van de organisatie en meer ondersteuning door vrijwilligers.

Zo kan ook ons maandag- onderhouds- team versterking goed gebruiken

Functie: 
Onderhouds/schoonmaak werkzaamheden (m/v)
Functieomschrijving: 

Het complex wordt dagelijks intensief voor de trainingen gebruikt met een piek op de zaterdag en zondag als er wedstrijden gespeeld worden.  Dat vraagt het nodige (schoonmaak)onderhoud, zowel binnen als buiten. Dit alles wordt nu door een klein maar gezellig team van vrijwilligers gedaan. Uitbreiding van dit team is dan ook meer dan welkom, want vele handen maken immers licht werken.

De werkaamheden omvatten o.a. het schoonmaken van de kleedkamers en andere gebruiksruimten (vegen/dweilen) diverse toiletten, bar en de keuken. In basis worden keuken en bar op zondag door de dan aanwezige vrijwilligers schoon achtergelaten maar er zijn altijd wel wat dingen die extra aandacht behoeven denk aan ramen en deuren die ook met enige regelmaaat schoongemaakt moeten worden. Het buitengebeuren bestaat uit prullebakken legen en zwervend vuil langs de velden verwijderen. Ook kleine onderhoudswerkzaamheden worden vaak op maandag uitgevoerd.

Profiel vrijwilliger: 

Wij zoeken enthousaiaste mannen/vrouwen die ons op maandagmorgen willen helpen bij deze schoonmaakwerkzaamheden, iemand die weet van aanpakken. Het betreft voornamelijke licht huishoudelijk werk. 

Op dit moment hebben we een gezellige leuke ploeg die iedere maandagmorgen start met een lekker kopje koffie, bespreken de sportresultaten van het weekend en zorgen er daarna gezamenlijk voor dat de klus om alles weer spik en span te hebben voor een nieuwe week sporten, voor elkaar komt.

Leeftijd is geen beperking dus zowel jonge als oudere vrijwilligers zijn van harte welkom. Zit je in een reintergratietraject of krijg je een uitkering? Ook dan kan dit vrijwilligerswerk weer een opstapmogelijkheid zijn om ervaring op te doen en door te stromen naar een echte baan. Informeer bij bv UWV naar je mogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden: 

Het betreft vrijwilligerswerk. Vanaf half negen met om half elf weer een koffie/thee pauze ( vaak met wat lekkers erbij)  tot twaalf uur, soms kwart over twaalf .

Wilt u meer informatie of een langskomen om te kijken wat we doen? Neem dan contact op met Idaline Andriessen, emailadres secretaris [at] vvcto70.nl of telefonisch 020 - 695 33 05

Op welke dagen: 
maandag
Tijdsbesteding: 
van half negen tot twaalf uur
Plaats van werkzaamheden: 
CTO '70, Sportpark De Hoop, Biesbosch 39 Duivendrecht
reageer