Cursussen 2020 - 2021

Update cursuswerk i.v.m. coronamaatregelen december 2020

Beste cursist,

Naar aanleiding van de toespraak van premier Rutte zijn we helaas wederom genoodzaakt onze cursussen stop te zetten met ingang van dinsdag 15 december 2020, in elk geval tot en met 19 januari 2021.  

Opnieuw een lockdown heeft gevolgen voor het aantal lessen dit seizoen, en dus voor de door te berekenen cursuskosten. Sinds de start van de cursussen in september is er tot op heden nog geen cursusgeld geïncasseerd. We verwachten nog dit jaar de eerste termijn te incasseren. Eventuele verrekening van niet gegeven lessen als gevolg van de overheidsmaatregelen zullen bij incasso van de tweede termijn worden verwerkt.

Tijdens de lockdown kan de groep elkaar natuurlijk wel (blijven) inspireren en motiveren in beweging te blijven en/of creatief te blijven, bijvoorbeeld via een WhatsApp-groep.

Wij hopen na 19 januari iedereen weer te kunnen begroeten. Zodra er meer duidelijk is vanuit overheidswege, sturen wij u bericht. Op 12 januari is er weer een persconferentie.

Het kantoor van Coherente is in ieder geval telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag, tussen 10.00 uur en 14.00 uur (telefoon 020-4963673). De medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Onze kantoren zijn op afspraak te bezoeken.

Tot slot: zorg goed voor u zelf en uw naasten, blijf gezond.

Maak er ondanks alles een paar mooie feestdagen van en wij wensen een ieder het allerbeste in 2021.

Opzeggen

Inmiddels heeft een aantal cursisten aangegeven niet langer deel te willen nemen aan een cursus. Wij kunnen ons daar alles bij voorstellen; u moet zich veilig voelen en u neemt deel op eigen risico. De mogelijkheid bestaat te allen tijde de cursus op te zeggen. Doet u dit alstublieft schriftelijk naar cursus@coherente.nl  o.v.v. naam, cursus en opzegdatum. Wij hanteren in deze periode geen opzegtermijn van 4 weken en uw plaats in de cursus wordt niet door een ander ingenomen.

Cursusprogramma seizoen 2020-2021

Stichting Coherente verzorgt diverse cursussen in Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel en Waver, gericht op bewegen, creativiteit, ontplooiing en zelfredzaamheid.

Het cursusprogramma voor seizoen 2020-2021 vindt u op deze website.

Een overzicht van de cursussen voor jeugd, volwassenen en ouderen in het seizoen 2020-2021 vindt u door op de doelgroep of op de links aan de linkerzijde van deze pagina klikken. Het programma wordt nog aangevuld.

Voor meer informatie over nieuwe, lopende cursussen en instroommogelijkheden, kunt u contact opnemen met het Cursuswerkbureau van Coherente, Dorpshuis, Dorpsplein 60 te Duivendrecht, tel. (020)-6993164 of mailen naar cursus@coherente.nl

Wij zijn in principe aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Tijdens de zomervakantieperiode is de bezetting beperkt, hierdoor kan het langer duren voordat uw vraag wordt beantwoord. We hopen op uw begrip.

Klik hier voor meer informatie over aanmelden, opzeggen en betalen (Voorwaarden)

Heeft u zelf ideeën voor een cursus of workshop? Om te volgen of te geven? Neem contact op!