Cursussen 2020 - 2021

Door de corona-maatregelen zijn er momenteel geen cursussen en activiteiten bij Coherente.

Op dit moment worden volop voorbereidingen getroffen voor het cursusseizoen 2020-2021. Er zijn nog veel onzekerheden, in verband met maatregelen en/of versoepelingen om verspreiding van Covid 19 te voorkomen. 

Voorlopig is de norm binnen altijd 1,5 meter afstand van elkaar te houden, tenzij u tot hetzelfde huishouden behoort. Dat heeft gevolgen voor het maximale aantal deelnemers aan een cursus in een ruimte. Voor een aantal cursussen verandert er daarmee eigenlijk niets, voor andere wel. 

In de komende periode zal het programma stapsgewijs op de website worden gepubliceerd. U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier onderaan de cursuspagina. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Echter, bij cursussen waarbij het maximale aantal deelnemers wordt bereikt, krijgen huidige deelnemers voorrang op neiuwe deelnemers. Omstreeks half september gaan de cursussen van start. U ontvangt in de eerste week van september bericht.

In het geval dat vanwege aangescherpte maatregelen (of te weinig deelnemers) de cursus niet van start kan gaan, worden vanzelfsprekend geen kosten in rekening gebracht.

Cursusprogramma seizoen 2020-2021

Stichting Coherente verzorgt diverse cursussen in Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel en Waver, gericht op bewegen, creativiteit, ontplooiing en zelfredzaamheid.

Het nieuwe cursusprogramma voor seizoen 2020-2021 vindt u binnenkort op deze website.

Een overzicht van de cursussen voor jeugd, volwassenen en ouderen in het seizoen 2020-2021 vindt u door op de doelgroep of op de links aan de linkerzijde van deze pagina klikken. Het programma wordt nog aangevuld.

Voor meer informatie over nieuwe, lopende cursussen en instroommogelijkheden, kunt u contact opnemen met het Cursuswerkbureau van Coherente, Dorpshuis, Dorpsplein 60 te Duivendrecht, tel. (020)-6993164 of mailen naar cursus@coherente.nl

Wij zijn in principe aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Tijdens de zomervakantieperiode is de bezetting beperkt, hierdoor kan het langer duren voordat uw vraag wordt beantwoord. We hopen op uw begrip.

Klik hier voor meer informatie over aanmelden, opzeggen en betalen (Voorwaarden)

Heeft u zelf ideeën voor een cursus of workshop? Om te volgen of te geven? Neem contact op!