Cursussen 2020 - 2021

Update cursuswerk i.v.m. coronamaatregelen

Op maandagavond 17 mei horen we of we weer mogen starten met onze cursussen in het Dorpshuis, de Bindelwijk en het Dienstencentrum.

Indien dit mogelijk is krijgen alle cursisten bericht om nog 6 weken (van 25 mei t/m 2 juli) eventueel lessen te volgen.

Houd uw mailbox of whatsapp berichten in de gaten.

 

Cursusprogramma seizoen 2020-2021

Stichting Coherente verzorgt diverse cursussen in Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel en Waver, gericht op bewegen, creativiteit, ontplooiing en zelfredzaamheid.

Het cursusprogramma voor seizoen 2020-2021 vindt u op deze website.

Een overzicht van de cursussen voor jeugd, volwassenen en ouderen in het seizoen 2020-2021 vindt u door op de doelgroep of op de links aan de linkerzijde van deze pagina klikken. Het programma wordt nog aangevuld.

Voor meer informatie over nieuwe, lopende cursussen en instroommogelijkheden, kunt u contact opnemen met het Cursuswerkbureau van Coherente, Dorpshuis, Dorpsplein 60 te Duivendrecht, tel. (020)-6993164 of mailen naar cursus@coherente.nl

Wij zijn in principe aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Tijdens de zomervakantieperiode is de bezetting beperkt, hierdoor kan het langer duren voordat uw vraag wordt beantwoord. We hopen op uw begrip.

Klik hier voor meer informatie over aanmelden, opzeggen en betalen (Voorwaarden)

Heeft u zelf ideeën voor een cursus of workshop? Om te volgen of te geven? Neem contact op!