Gezonde leefstijl voor ouderen

Een gezonde leefstijl draagt bij aan uw vitaliteit en welzijn. 

Fiets mee met de Amstel Lentetour Fietstocht (16 km) op maandag 19 april a.s.!

Coronaproof. Start: 13.00 uur op het Dorpsplein, Duivendrecht. 

Kosten deelname: € 2,00 p.p.

Aanmelden vóór 5 april bij Akash: a.mohaboe@coherente.nl of 06 52 39 06 14

Bewegen in de buitenlucht 55+

Nu het mooier weer wordt is het heerlijk om buiten aan de slag te gaan. Elke maandag staat het beweegteam van stichting Coherente klaar om met u te bewegen in de buitenlucht. Het bewegen in de buitenlucht is in het Axel Koenders Fitpark aan de Rembrandt van Rijnweg in Ouderkerk.

Tijdens de les wordt er gestart met een gezamenlijke warming-up. De spieren worden losgemaakt en er wordt aan de conditie gewerkt. Nadat u warm bent gaat u aan de slag op de outdoor toestellen, spelvormen en traint u balans- en coördinatie doormiddel van loop- en evenwichtsoefeningen. De training wordt gezamenlijk afgesloten met een cooling-down.

Deze beweegactiviteit is wekelijks op maandag van 10.00 tot 11.00 uur. De activiteit is voor iedereen toegankelijk. De oefeningen worden aangepast aan u niveau. Onder begeleiding buiten bewegen is genieten. De kosten voor deze activiteit bedragen €1,- per keer. Aanmelden doet u bij Stichting Coherente, telefoonnummer 020-4963673.

 

Beweegtuin Duivendrecht

Sinds oktober 2020 is er ook iedere week een Beweegtuin in Duivendrecht. We staan klaar op het grasveld voor de flat Mercurius in Duivendrecht.

De beweegactiviteit is op woensdag van 11.30 tot 12.30 en is voor iedereen toegankelijk. De oefeningen worden aangepast aan uw niveau. Onder begeleiding buiten bewegen is genieten! De kosten voor deze activiteit bedragen €1,- per keer. Aanmelden doet u bij Stichting Coherente, telefoonnummer 020-6993164.