Gezonde leefstijl voor ouderen

Een gezonde leefstijl draagt bij aan uw vitaliteit en welzijn. Stichting Coherente heeft daarom het project Gezonde Leefstijl voor Ouderen gestart, in opdracht van de Gemeente Ouder-Amstel.

Bewegen in de buitenlucht 55+

Nu het mooier weer wordt is het heerlijk om buiten aan de slag te gaan. Elke maandag staat het beweegteam van stichting Coherente klaar om met u te bewegen in de buitenlucht. Het bewegen in de buitenlucht is aan de Rembrandt van Rijnweg in Ouderkerk.

Tijdens de les wordt er gestart met een gezamenlijke warming-up. De spieren worden losgemaakt en er wordt aan de conditie gewerkt. Nadat u warm bent gaat u aan de slag op de outdoor toestellen, spelvormen en traint u balans- en coördinatie doormiddel van loop- en evenwichtsoefeningen. De training wordt gezamenlijk afgesloten met een cooling-down.

Deze beweegactiviteit is wekelijks op maandag van 10.00 tot 11.00 uur. De activiteit is voor iedereen toegankelijk. De oefeningen worden aangepast aan u niveau. Onder begeleiding buiten bewegen is genieten. De kosten voor deze activiteit bedragen €1,- per keer. Aanmelden doet u bij Stichting Coherente, telefoonnummer 020-4963673.

Rollatorwandelgroep Duivendrecht

Woont u in Duivendrecht en heeft u belangstelling voor een wekelijkse gezellige rollatorwandeling? Vanaf woensdag 7 maart 2018 verzamelen we weer elke woensdag om 10.30 uur in de ontmoetingsruimte van het Dorpshuis. Na afloop is er gelegenheid om samen een kopje koffie/thee te drinken.

Loopt u mee? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Margit Rechtuijt via 020 699 31 64 of [email protected], of loopt u even binnen bij ons kantoor in het Dorpshuis. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen wanneer u het leuk vindt om de wandelaars te begeleiden!