Genieten van een huisdier zonder verplichtingen? Word OOPOEH!

Organisatie: 

Stichting OOPOEH stimuleert ouderen zich in te zetten als maatje, als OOPOEH, voor huisdieren in de buurt. OOPOEH wil hiermee drie vliegen in één klap slaan: ouderen helpen aan meer gezelschap en beweging, baasjes helpen aan een betrouwbare oppas en huisdieren helpen aan de aandacht en verzorging die zij nodig hebben.

Functie: 
Oppas voor een huisdier in uw buurt
Functieomschrijving: 

Als OOPOEH helpt u huisdierbezitters voor hun dier te zorgen als zij dat niet kunnen.
Maar ook de huisdieren zullen heel blij zijn met u als OOPOEH. Als het baasje van huis is voelen veel dieren zich eenzaam. Overdag moeten ze vaak uren wachten tot hun baasje weer thuiskomt. Als het baasje er niet is verdient een huisdier een goede oppas, een OOPOEH!

Profiel vrijwilliger: 

Iedereen boven de 50 jaar die voor een dier kan zorgen kan OOPOEH worden. U kunt ervoor kiezen in uw eigen omgeving te blijven zodat het dier bij u thuis wordt gebracht en opgehaald. Als OOPOEH kunt u zelf bepalen op wat voor dier u wilt passen. Van honden en katten, tot aan vogels, konijnen en vissen: er is keuze genoeg! Samen bekijken wij welk dier het meest geschikt is voor u.

Arbeidsvoorwaarden: 

OOPOEH’s hoeven nergens voor te betalen. De inschrijving is gratis en ook voor de zorg van het dier zult u nooit financieel bij hoeven dragen.

Op welke dagen: 
in overleg
Tijdsbesteding: 
in overleg
Plaats van werkzaamheden: 
in overleg
Organisatie/instelling: 
OOPOEH
reageer