Jeugd

Maak tijdens de herfstvakantie je eigen dromenvanger of kom naar de gymzaal voor Speel Sportief

In Duivendrecht kan je in de herfstvakantie zowel een sportieve als een creatieve vakantieactiviteit doen. Beide activiteiten worden georganiseerd door stichting Coherente.  

Knutselen met knopen en kralen (4-12 jaar) 

Op maandag 21 oktober vanaf 10 uur kan je met leeftijdsgenootjes dromenvangers maken in het Dorpshuis in Duivendrecht. In de zaal staan voor kinderen allemaal materialen klaar zoals kralen, veren en draden. Onder begeleiding van kunstenares Dine van Erck ga je een stoere mobiel of een dromerige wanddecoratie maken. De kosten voor deze activiteit zijn 1 euro per kind. De knutselochtend duurt tot 12 uur. 

Trek sportieve kleding aan en kom naar Speel Sportief (4-12 jaar)  

Op woensdag 23 oktober wordt de gymzaal van het Dorpshuis omgetoverd in een sport- en spelparadijs voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Tijdens de Speel Sportief herfstvakantie kan je onder andere klimmen, sjoelen, springen en voetballen. Ook zal er voor de jongste kinderen een hoekje worden ingericht met blokken en ballen. Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 12.00 uur in de gymzaal van het Dorpshuis in Duivendrecht. De kosten zijn 3 euro per kind inclusief drinken en een gezonde snack tussendoor. Er is ook een tafel waar je zelf buttons kunt maken. 

Bij vragen over de herfstvakantieactiviteiten kan je mailen naar [email protected]

 

In de gemeente Ouder-Amstel wordt voor de jeugd in de leeftijd 4 tot 12 jaar een divers aanbod aan sportieve- en culturele activiteiten georganiseerd. De combinatiefunctionaris sport en cultuur verzorgd aanbod tijdens en naschooltijd. De invulling van het aanbod tijdens schooltijd is in de vorm van clinics en (gezamenlijke) toernooien/evenementen. Ook naschooltijd zijn er activiteiten, inloopactiviteiten en evenementen zoals naschoolse activiteiten, vakantie activiteiten of workshops.
 
Heb je zelf een leuk idee of zou je iets willen uitproberen? Of heb je vragen? Mail dan naar Joëlle: [email protected].
 
Joëlle, Coördinator combinatiefunctionaris sport en cultuur 4-12 jaar
Sport is al van jongs af aan mijn passie. Jarenlang heb ik fanatiek geturnd en dit is uitgegroeid tot mijn eerste bijbaan. Naast turnen kan ik erg genieten van een weekje op de latten in de sneeuw en CrossFit ik sinds 2017 fanatiek.
Een leven lang fit begint vanaf het moment dat je de eerste stappen kan zetten. Als coördinator combinatiefunctionaris creëer ik verbindingen tussen de scholen en de sport- en cultuuraanbieders in Ouder-Amstel. Zodat de sport- en cultuuraanbieders dichterbij de kinderen komen en er win-win situaties gecreëerd worden. Ook zorg ik in samenwerking met de verenigingen en scholen voor een structureel sport- en cultuuraanbod. Vanuit mijn functie bij Coherente verzorg ik ook verschillende sportieve- en culturele activiteiten buiten school om voor kinderen van vier tot twaalf jaar.