Jongeren

 

Nationale sportweek

Bekijk het volledige programma van de nationale sportweek in Ouder-Amstel op: Gemeente-Ouder_Amstel-2019-Nationale Sportweek-37 digitaal

De Nationale Sportweek is van zaterdag 21 september tot en met zondag 29 september. In Ouder-Amstel wordt de nationale sportweek afgetrapt op zaterdag 21 september met een open dag in de Bindelwijk. Tijdens de open dag laten verenigingen en lokale partijen de inwoners kennis maken met hun sport. Jong en oud kan mee doen aan activiteiten.

Het programma van de Bindelwijk open dag

Tijd  

Wat  

13.30-13.40  

Opening nationale sportweek. Startschot met wethouder Sport en Gezondheid Barbara de Reijke, gevolgd door een warming-up met dansschool DCF.  

13.40-14.10 

Doe mee met een les SMILE FIT 50+ (conditietraining) van Weber Sports.  

13.40-15.30  

Randstadpartyverhuur presenteert nieuwe springattracties voor jong en oud. Kom langs om deze uit te proberen! En spring op de stormbaan.  

13.40-15.30  

Badminton mee met BVO of daag je ouders uit voor een potje badmintonnen.  

13.40-15.30  

Alles willen weten over muziek? Open lessen, optreden en informatie over de muziekschool Ouder-Amstel in de hal beneden en de ruimtes boven.  

13.40-15.30  

Doe mee met turnvereniging IVO en leg een uitdagend parcour af waarbij je gaat springen, rollen en steunen.  

14.15-14.30 

Laat u verwassen door een spectaculaire demonstratie vol kunstjes en trucs van de selectiegroep van sv IVO.  

13.45-14.00  

Presentatie en informatie dansschool DCF. 

14.00-14.25 

Workshop: hiphop urban 7+. Dans mee met dansschool DCF.  

14.30-15.00 

Kleine demonstratie en informatie dansschool DCF.  

15.00-15.25 

Workshop: dance work out voor alle leeftijden. Doe jij mee?  

13.40-15.30 

Informatiestands van de bovenstaande verenigingen, voetbalclub SVO en stichting Coherente.  

 

 
Het jongerenwerk in de gemeente Ouder-Amstel is onderdeel van Stichting Coherente en is er voor iedereen van 12 t/m 23 jaar. Er zijn twee jongerenwerkers, Eline en Martijn. Het jongerenwerk is er voor activiteiten, cursussen en trainingen, preventie, informatievoorziening en ondersteuning van jongeren en hun ouders met hulpvragen.
De jongerenwerkers geven informatie over verschillende onderwerpen zoals: school, werk, vrienden, relaties, alcohol, roken, soft/harddrugs en gamen. Het jongerenwerk kan je helpen met verschillende problemen als je even vastzit en je niet zelf verder komt.
 
Daarnaast organiseren zij allerlei activiteiten of evenementen samen met de jongeren! Als je zelf graag iets wilt organiseren of iets mist in je woonwijk neem dan contact op met de jongerenwerkers.
 
Wil jij stage lopen of als vrijwilliger aan de slag bij stichting Coherente. Je bent altijd welkom om ons team te versterken. Er zijn plekken binnen het jongerenwerk maar ook als je andere interesses hebt kan het jongerenwerk je ondersteunen met het vinden van een uitdagende stageplek. Daarnaast kan je binnen stichting Coherente stage lopen op sport, cultuur, jeugd, jongeren, ouderen en barwerkzaamheden. Wij hebben ook plaats voor (maatschappelijke) stagiaires. Moet jij voor een school een aantal uren stage lopen? Kom dan vooral langs bij het jongerenwerk.
 
De jongerenwerkers zijn bereikbaar via:
Martijn Drieman – [email protected]
Eline Kok – [email protected]
 
Instagram: @jongerenwerkoa
Facebook: JongerenwerkOA
 
Website: www.coherente.nl/jongeren