Coaching/ondersteuning

Het jongerenwerk is er ook voor een steuntje in de rug 

Heb jij moeite met school, werk, je thuissituatie of iets anders? Zit je niet zo lekker in je vel, kom je er zelf niet helemaal uit en wil je graag je verhaal kwijt? Neem dan contact op met een van de jongerenwerkers van Ouder-Amstel, hieronder kun je hun via mail bereiken. Het jongerenwerk gaat samen met jou kijken naar de mogelijkheden en hoe wij jou kunnen helpen.  

 

Jop langenhoff (maandag t/m donderdag)

Robbert-Jan (maandag t/m woensdag) 

Facebook: jongerenwerkoa

Instagram: jongerenwerkoa

Meer informatie staat in dit document.

 

Jong en Eerlijk

Jong en Eerlijk is een programma waarin jongeren eerlijk zijn over wat ze doormaken. Tijdens de afleveringen willen we onderwerpen bespreken waar niet altijd makkelijk over gepraat wordt.

Tijdens de eerste uitzending spreekt jongerenwerker Robbert-Jan met Romy (18) en Aimee (16) over eenzaamheid en depressieve gevoelens onder jongeren in coronatijd. Wat doet een jaar lockdown mentaal met je op die leeftijd? En hoe zorg je er voor dat je niet wegzakt in een depressie?  

Herken je je in de verhalen van de gasten wil je hierover doorpraten? Stuur een berichtje via Instagram of Facebook. We nemen dan contact met je op.

Ben jij jong (tussen 14 en 25 jaar) en jij denkt dat jou verhaal kan bijdragen een aan oplossing voor een ander? Stuur ons een bericht en misschien zit jij wel in de volgende aflevering van Jong en Eerlijk.

Bekijk het Youtubekanaal van Jong en Eerlijk hier.

 

Webinar voor ouders/verzorgers over gamen en verslaving

Wilt u als ouder of verzorger uw kennis over gamen vergroten en wilt u weten hoe u met uw kind in gesprek kunt gaan over dit onderwerp? Tijdens een webinar zal een verslavingsdeskundige van Brijder Jeugd ingaan op alle ins & outs over het verslavende aspect van gamen en de effecten daarvan op uw kind.

Een webinar is een live online uitzending waar iedereen anoniem aan kan deelnemen vanaf elke gewenste plek via pc, laptop of tablet. Tijdens het webinar kunt u via de chat vragen stellen m.b.t. het onderwerp.

Het webinar vindt plaats op dinsdag 25 mei van 19:30 uur tot 20:30 uur. Meld u aan door een e-mail te sturen naar robbertjan@coherente.nl. U ontvangt vervolgens via de mail de link om deel te nemen aan het webinar. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.