De jongerenwerkers van Coherente

De jongerenwerkers

Jop, jongerenwerker Ouder-Amstel 

Mijn naam is Jop, ik ben een van de jongerenwerkers in gemeente Ouder-Amstel. Ik ben vooral werkzaam in Duivendrecht. Mijn uren zijn flexibel verdeeld over de ochtend, middag en avond zowel door de week als in het weekend. Wij organiseren verschillende activiteiten met en voor de jongeren van deze gemeente waarbij participatie van de jongeren en talentvorming voorop staan. Wij gaan zowel vraag- als aanbodgericht te werk en op die manier proberen wij de jongeren te activeren om mee te doen of zichzelf in te zetten. Naast mijn werk vind ik het leuk om rap muziek te maken of gewoon leuke teksten of verhalen te schrijven. Mocht jij een verborgen talent hebben waar je iets mee wilt doen of wil je gewoon iets leuks organiseren voor de jongeren in de gemeente Ouder-Amstel mail dan even…(J.Langenhoff@coherente.nl)

Robbert-Jan, jongerenwerker Ouder-Amstel

rj.vancapelleveen@coherente.nl
Hallo! Mijn naam is Robbert-Jan van Capelleveen, ik ben 35 jaar oud en vanaf 14 september ben ik, samen met Martijn Drieman, jongerenwerker bij Stichting Coherente.
Ik heb 15 jaar ervaring als jongerenwerker in verschillende gemeenten en functies. Zelf vind ik niets mooier dan jongeren bijstaan in die, soms wel, turbulente levensfase. Iedereen heeft een persoon in zijn leven nodig die luistert, begrijpt, coacht, bemoedigd en je altijd wijst op je potentie en mogelijkheden in plaats van je falen. Ik zie er naar uit om die persoon te zijn voor jongeren in Ouder-Amstel. Mijn collega Martijn Drieman is eindverantwoordelijk voor Duivendrecht en ik zal dat zijn voor Ouderkerk aan de Amstel. Het lijkt me ontzettend leuk om de verschillende sleutelfiguren omtrent jongerenwerk in Ouderkerk aan de Amstel te ontmoeten en samen te kijken hoe we de jeugd het beste kunnen ondersteunen.