Young Leaders

Activiteiten organiseren voor je vrienden? Ben jij een jongere met energie en ideeën?  Doe dan mee met de training Young Leaders.

Enthousiaste jongeren kunnen kosteloos deelnemen aan het Young Leaders project. Dit project is een praktijkgericht trainingsprogramma voor jongeren van 12 tot 25 jaar. Als jongere wordt je begeleid om een sociale activiteit in je eigen buurt te organiseren. Er kunnen 15 jongeren deelnemen aan het Young Leaders programma, vol is vol.
Altijd al iets willen organiseren voor je eigen buurt? Een feest, sportactiviteit of bandjesavond? Grijp deze unieke kans!

Young Leaders' is een programma voor jongeren. In het programma komen onderwerpen als: presentatievaardigheden, organisatie, debatteren en persoonlijke ontwikkeling aan bod. Dit gebeurt in tien bijeenkomsten. Wat zijn jouw kwaliteiten of hoe ga jij om met groepsdruk? Iedere workshop duurt 2 tot 3 uur en zal ergens in Ouder-Amstel gegeven worden. De dagen en tijd worden gezamenlijk afgestemd. Na de trainingen ga je aan de slag met het organiseren van je eigen activiteiten. Gedurende het hele programma wordt gecoacht en krijg je professionele begeleiding.

Edita Hasovic, projectleider Young Leaders
Wat hebben wij veel talent in ons eerste (meiden)groepje (Zoe, Chantelle, Claire, Nikki, Noah, Romy, Rwan, Sanne, Tunerame, Beau-Lisa, Andrea en Barbara)! Het is een cadeau om met ze samen te gaan werken aan de ontwikkeling en werkbaar maken van hun talenten. En ik mag ze begeleiden! Ik ben Edita Hasovic, een persoonlijke ontwikkelingscoach en leiderschapstrainer en sinds eind vorig jaar leid ik met veel plezier en enthousiasme het project Young Leaders in gemeente Ouder-Amstel. Voor 2019 is ons doel om 30 jongeren tussen 12 en 21 jaar op te leiden en coachen tot de Young Leaders die straks door hun nieuw opgedane kennis, competities, inzet en enthousiasme een aantal gave projecten op gaan zetten in ons gemeente. Eind doel, duurzaam talent laten ontwikkelen in ons gemeente! Ouder-Amstel.

Doe jij mee? Meer informatie, vragen of aanmelden kan bij [email protected] of mobiel op 06-12966744.