Wisselende activiteiten: het SeniorenNieuws

Elke maand worden er wisselende activiteiten georganiseerd door Coherente (soms in samenwerking met andere organisaties). Het overzicht van deze activiteiten vindt u in het SeniorenNieuws.

Het SeniorenNieuws is een uitgave van Coherente, De Zonnebloem afdeling Duivendrecht, De Zonnebloem afdeling Ouderkerk aan de Amstel, Mantelzorg & Meer, Markant, het Rode Kruis en Ontmoetingscentrum Zonnehuis Theresia. Het boekje met nieuws en activiteiten verschijnt eens per twee maanden en wordt aan huis (of digitaal) bezorgd. Ontvangt u het SeniorenNieuws nog niet en heeft u wel interesse? Neemt u dan contact op met Coherente via 020 496 3673 of mail naar seniorennieuws.ouderamstel@gmail.com.

Wilt u ons één keer in de twee maanden helpen met het bezorgen van het SeniorenNieuws tijdens een ommetje in uw eigen buurt? Bel dan met Margit van Coherente, tel. 06 42800962 

Lees hier editie 78 van het Seniorennieuws (januari-februari 2022).

Corona update: We houden ons ook bij deze activiteiten aan de veiligheidsvoorschriften die zijn geadviseerd door de overheid. Dat betekent 1,5 meter afstand houden, een mondneuskapje dragen (behalve op uw zitplaats) en een controle op uw Corona-toegangsbewijs (als QR code in de app of papieren bewijs met uw ID).