sv Ouderkerk Redactieleden gezocht

Organisatie: 

sv Ouderkerk is opgericht op 1 januari 2003. Een nieuwe vereniging, maar met al direct een lange traditie, want ze is ontstaan door de fusie van NEA Voetbal (opgericht 19 november 1919) en Sportvereniging OSDO (opgericht op 23 april 1949). NEA was een voetbalclub, bij OSDO was voetbal het hoofddeel, maar er was daar ook een kleine korfbal-afdeling. sv Ouderkerk is dus een vereniging, waarin voor meerdere sporten plaats is. Inmiddels is sv Ouderkerk een flinke vereniging met een gestaag groeiend aantal leden, ± 1100 leden waarvan meer dan 250 niet-spelend lid zijn. Van deze laatste groep is meer dan de helft actief voor de vele taken, die het op gang houden van een sportclub met zich meebrengt .

Functie: 
Redactielid
Functieomschrijving: 

sv Ouderkerk is naarstig op zoek naar twee tot vier nieuwe redactieleden voor het seizoen 2015-2016. Na jarenlange dienst hebben de huidige redeactieleden aangegeven het stokje te willen overdragen. De werkzaamheden bestaan uit het samenstellen van het clubblad door verzamelen van kopij (wedstrijdschema, -verslagen etc.) en het redigeren daarvan. Teksten met een aanstootgevend karakter of die van beledigende aard zijn draag je voor aan het Algemeen  Bestuur. Daarnaast draag je zorg dat mededelingen vanuit de verschillende besturen en commissies onverkort en ongewijzigd worden geplaatst in het clubblad.

Je wordt door de huidge redactieleden ingewerkt waarna je zelfstandig aan de slag gaat. Afhankelijk van het aantal redactieleden kost het je maximaal twee uur per week en een groot voordeel is dat je het vanuit huis kunt doen. Mocht je geïnteresseerd zijn of meer informatie willen hebben, neem dan contact op met de secretaris van sv Ouderkerk, Mark van Beusekom: m.beusekom@gmail.com.

Profiel vrijwilliger: 

- Enthousiast

- Kennis van en affiniteit met de Nederlandse taal voor het controleren van ingezonden verslagen op taal- en schrijffouten. .

- Tijdsbesteding: paar uur per week.

secretaris sv Ouderkerk: Mark van Beusekom: m.beusekom@gmail.com

Tijdsbesteding: 
± 2 uur per week
Plaats van werkzaamheden: 
Thuis
reageer