sv Ouderkerk zoekt kantinevrijwilligers op zaterdag

Organisatie: 

sv Ouderkerk is opgericht op 1 januari 2003. Een nieuwe vereniging, maar met al direct een lange traditie, want ze is ontstaan door de fusie van NEA Voetbal (opgericht 19 november 1919) en Sportvereniging OSDO (opgericht op 23 april 1949). NEA was een voetbalclub, bij OSDO was voetbal het hoofddeel, maar er was daar ook een kleine korfbal-afdeling. sv Ouderkerk is dus een vereniging, waarin voor meerdere sporten plaats is. Inmiddels is sv Ouderkerk een flinke vereniging met een gestaag groeiend aantal leden, ± 1100 leden waarvan meer dan 250 niet-spelend lid zijn. Van deze laatste groep is meer dan de helft actief voor de vele taken, die het op gang houden van een sportclub met zich meebrengt .

Functie: 
kantinemedewerker sv Ouderkerk
Functieomschrijving: 

Op zaterdagmiddag is de laatste keukenploeg gestopt en dat betekent dat de zaterdag voetbalteams (senioren, dames en de veteranen) het zonder bar- en keukenvrijwilligers moeten doen. Inmiddels hebben zich een aantal mensen opgegeven. Dat is natuurlijk geweldig maar daarmee hebben wij nog niet genoeg mensen om de volledige kantine te bemannen. De kantine (bar en keuken) is de voornaamste bron van inkomsten voor sv Ouderkerk en het mislopen van inkomsten daaruit door een tekort aan vrijwilligers is iets wat wij absoluut willen en moeten voorkomen! Denk jij dat je een bijdrage kan leveren aan onze vereniging en vind je het leuk om in teamverband te werken? Meld je dan aan bij de secretaris van s.v. Ouderkerk: m.beusekom [at] gmail.com.

Je wordt eens in de vier weken ingeroosterd maar eens in de drie of zes weken behoort ook tot de mogelijkheden. De bar en keukendiesnten zijn vanaf 13:30 uur tot 17:30 uur. 

Profiel vrijwilliger: 

De barmedewerker schenkt en verkoopt alcoholische dranken (speciaal) bier en wijn, fris en,sportdranken. Hij/zij houdt een kleine kas bij, die aan het eind van de dienst door de beheerder wordt opgesteld. Dus een beetje hoofreken zou wel handig zijn. Naast het spoelen van (bier/wijn) glazen behoort tot één van je taken het schoonmaken van de bar bij het beëindigen van je dienst.  

De keukenmedewerker verkoopt naast div. (warme/koude) belegde broodjes, snacks, patat, snoep, fris-/sportdranken en koffie en thee vanuit de keuken achter een toonder. Ook hier geldt het bijhouden van een een kleine kas bij, die aan het eind van de dienst wordt opgesteld. Van keukenmedewerker wordt verwacht dat hij/zij de keuken aan de kant houdt en schoon oplevert voor de volgende dag. (Schoonmaken keukengerei/-apparaten, frituurinstallatie en evt. inruimen vatwasser) 

Verkoop van drank en etenswaar vindt plaats op zaterdag van 13:30 - 17:30 uur.   Wij verkopen alleen tijdens activiteiten of op speciale dagen!

Eigenschappen: Klantvriendelijk, Behulpzaam, Attent en een beetje rekentalent!

 Mark van Beusekom: m.beusekom [at] gmail.com

Op welke dagen: 
Zaterdag
Tijdsbesteding: 
Eens in de 3 - 4 of 6 weken van 13:30 -17:30 uur op zaterdag.
Plaats van werkzaamheden: 
sv Ouderkerk
reageer