Tuin jij er in?

Organisatie: 

Coherente is een lokale welzijnsorganisatie in Ouder-Amstel. Coherente biedt een breed pakket van producten en diensten in het welzijn. Gewerkt wordt met de inzet van veel vrijwilligers en een relatief kleine staf.

Veel mensen met een beperking en ouderen blijven graag zo lang mogelijk thuis wonen. Behalve de professionele hulp op het gebied van wonen, welzijn en zorg is daarbij de hulp van vrijwilligers belangrijk.

 

Functie: 
Tuinman/vrouw
Functieomschrijving: 

De Lente komt er weer aan en dat betekent dat bloemen, planten en onkruid weer gaan groeien in tuinen. Sommige ouderen zijn lichamelijk niet meer in staat om hun tuin bij te houden. Om deze mensen te ondersteunen is Coherente op zoek naar tuinvrijwilligers die bij deze ouderen hun tuinen willen opknappen. De werkzaamheden zijn gras maaien, heggen snoeien en onkruid wieden en per tuin is een vrijwilliger ongeveer 2 a 3 uur mee bezig. 

 

Profiel vrijwilliger: 

De vrijwilliger moet zelfstandig kunnen werken, kunnen opschieten met ouderen en groene vingers hebben. Herkent u zichzelf hierin, dan zijn wij op zoek naar u.

Arbeidsvoorwaarden: 
Als tuinvrijwilliger valt u onder het algemene vrijwilligersbeleid van Coherente, inclusief verzekering, onkostenvergoeding, etc. 
 
Omdat u bij mensen thuis komt  dient u een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Dit doet u via Coherente en is kosteloos. 

Bent u geïnteresseerd, dan kunt u bellen naar Tel : 020-6993164 of mailen naar h.vanstraten [at] coherente.nl

Op welke dagen: 
in overleg
Tijdsbesteding: 
1-3 dagdelen per week (in overleg)
Plaats van werkzaamheden: 
Duivendrecht of Ouderkerk
Organisatie/instelling: 
Stichting Coherente
reageer