Tuinmannen in Ouderkerk en Duivendrecht

Organisatie: 

Coherente is een lokale welzijnsorganisatie in Ouder-Amstel. Coherente biedt een breed pakket van producten en diensten in het welzijn. Gewerkt wordt met de inzet van veel vrijwilligers en een relatief kleine staf.

Veel mensen met een beperking en ouderen blijven graag zo lang mogelijk thuis wonen. Behalve de professionele hulp op het gebied van wonen, welzijn en zorg is daarbij de hulp van vrijwilligers belangrijk.

Functie: 
Tuinman
Functieomschrijving: 

Voor mensen die niet zo veel meer uit huis komen, is de tuin een fijne plek, een kans om een frisse neus te halen en een stukje natuur om naar te kijken. Maar dan moet de tuin wel onderhouden zijn.

Coherente biedt ouderen en mensen met een beperking tuinhulp aan. Zij kunnen dit vaak niet zelf meer en tuinonderhoud is geen onderdeel van de zorg. Er zijn veel ouderen die een beroep op ons doen.

Helaas kampen wij momenteel met een tekort aan vrijwillige tuinmannen. Met als gevolg dat wij niet iedereen van dienst kunnen zijn.

Heeft u een middag in de week over? heeft u groene vingers en werkt u graag zelfstandig? Dan zijn wij heel hard op zoek naar u.

Profiel vrijwilliger: 
  • groene vingers
  • werkt zelfstandig
  • affiniteit met ouderen
Huib van Straten
h.vanstraten [at] coherente.nl
020-6993164
Op welke dagen: 
in overleg
Tijdsbesteding: 
minimaal 3 uur per week
Plaats van werkzaamheden: 
op locatie
Organisatie/instelling: 
Stichting Coherente
reageer