Voetbalvereniging CTO’70 zoekt kantinemedewerkers

Organisatie: 

Voetbalvereniging CTO '70 is een gezellige en compacte vereniging met een prachtige accommodatie in Duivendrecht. Onze vereniging heeft 25 teams in de categorieën senioren, junioren/pupillen, G-voetbal en zaalvoetbal. Op Sportpark De Hoop hebben wij de beschikking over twee voetbalvelden, een verhard handbal/tennisveld en een gras trainingsplek. Het in 1998 gerealiseerde clubgebouw is eigendom en omvat naast een kantineruimte en de bovengelegen bestuurskamer nog div. gebruiksruimen en 12 kleedkamers.

Dagelijks bruist het van de activiteiten op ons complex. Op werkdagen wordt er vanaf 16.00 tot veelal 22.00 uur volop getraind door leden uit de diverse categorieën. Op zater- en zondag worden er vanaf 9.00 tot 16.30 uur door de KNVB georganiseerde competitiewedstrijden gespeeld. Daarnaast organiseren wij voor onze leden diverse leuke activiteiten zoals toernooien, een voetbalkamp maar ook kaartavonden. Hoewel de organisatie goed draait bestaat het risico dat te veel taken door een te kleine groep wordt uitgevoerd. Daarom zijn we actief bezig met een traject dat moet leiden tot verbreding van de organisatie en meer ondersteuning door vrijwilligers.

De inkomsten uit keuken en bar zijn een belangrijke bron van inkomsten voor onze vereniging. Om dit optimaal te benutten zijn wij naarstig op zoek naar nieuwe vrijwillgers die het huidige team willen versterken

Functie: 
Kantinemedewerker bar e/o keuken (m/v)
Functieomschrijving: 

Keukenwerkzaamheden:

* bereiden en verkopen van etenswaren, koffie, thee en alcohol vrije dranken

* verrichten van kashandelingen

* verrichten van opruim- en schoonmaakwerkzaamehden

Barwerkzaamheden:

* verkopen van (alcoholische) dranken 

* verrichten van kashandelingen

* verrichten van opruim- en schoonmaakwerkzaamheden

Profiel vrijwilliger: 

Ben je enthousiast, klantvriendelijk, servicegericht en vindt je horecawerkzaamheden leuk, dan ben je van harte welkom.Onze voorkeur gaat vooral uit naar personen die op zaterdag of zondag gedurende 3 a 4 uur in de ochtend en/of middag beschikbaar zijjn. Er wordt in een rooster van 1 x per 3 a 4 weken gewerkt. Maar ook voor de maandag- dinsdag en woensdagavond (19.00 /22.30 uur)  of dinsdag en donderdag namiddag ( 15.30 - 18.00/18.30 uur) zoeken wij nog aanvulling.

Leeftijd vanaf 18 jaar

Zit je in een reintergratietraject of krijg je een uitkering? Wellicht kan dit vrijwilligerswerk een opstap voor je zijn om ervaring/routine op te doen.

Arbeidsvoorwaarden: 

Het betreft vrijwillgerswerk. Uiteraard wordt je goed begeleid en ingewerkt.

 

Ben je enthousiast of wil je meer informatie? Neem dan contact op met  email: secretarisl [at] vvcto70.nl of bel 020 - 695 33 05

Op welke dagen: 
zaterdag en zondag, midweekse avonden
Tijdsbesteding: 
3 a 4 uur per keer en in overleg te bepalen
Plaats van werkzaamheden: 
Sportpark De Hoop /CTO '70 Clubgebouw, Biesbosch 39
reageer