Young Leaders

Op woensdag 8 september 2021 start Young Leaders in Ouderkerk voor jongeren tussen 13 en 17 jaar. De trainingen zijn op woensdagavond van 19.00-21.00 uur. Aanmelden bij Jop: j.langenhoff@coherente.nl.

Activiteiten organiseren voor je vrienden? Ben jij een jongere met energie en ideeën? Doe dan mee met de training Young Leaders.

Enthousiaste jongeren kunnen kosteloos deelnemen aan het Young Leaders project. Dit project is een praktijkgericht trainingsprogramma voor jongeren. Als jongere word je begeleid om een sociale activiteit in je eigen buurt te organiseren. Er kunnen 15 jongeren deelnemen aan het Young Leaders programma, vol is vol.
Altijd al iets willen organiseren voor je eigen buurt? Een feest, sportactiviteit of bandjesavond? Grijp deze unieke kans!

Young Leaders is een programma voor jongeren. In het programma komen onderwerpen aan bod als: presentatievaardigheden, organisatie, debatteren en persoonlijke ontwikkeling. Dit gebeurt in tien bijeenkomsten. Wat zijn jouw kwaliteiten of hoe ga jij om met groepsdruk? Na de trainingen ga je aan de slag met het organiseren van je eigen activiteiten. Gedurende het hele programma word je gecoacht en krijg je professionele begeleiding.

Wil jij meer informatie over Young Leaders neem dan contact op met het jongerenwerker Jop Langenhoff:

j.langenhoff@coherente.nl

Instagram: @jongerenwerkoa

Facebook: JongerenwerkOA