Buurtdorp Ouderkerk

'Ontmoeting en contact dichtbij'

Dat is het motto van Buurtdorp Ouderkerk. Via een gezellige eetclub, wandelclub, museumclub en een maandelijkse borrel kunnen Ouderkerkers die daar behoefte aan hebben met elkaar in contact komen. Zo kunnen sportievelingen die graag wandelend een frisse neus halen, samen op pad op maandagochtend en wie cultuur wil snuiven en daar graag gezelschap bij heeft kan zich aansluiten bij de museumclub.

Alles kan en niets hoeft. Alle activiteiten zijn vrijblijvend. Aanmelden is alleen nodig om de informatie op de juiste plek te krijgen. En ideeën voor nieuwe activiteiten zijn altijd welkom.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten en het programma van de netwerkbijeenkomst? Schrijf u dan in voor de Nieuwsbrief via buurtdorpouderkerk@gmail.com.

Op dit mailadres kunt u ook terecht met alle andere vragen over Buurtdorp Ouderkerk.

Klik hier voor de nieuwsbrief van juli 2024.

Klik hier voor de website van Buurtdorp Ouderkerk.

 

10 jaar Buurtdorp, 10 jaar ontmoeting en contact
In maart 2014 startte een groep van 20 mensen. In het jubileumboekje kunt u lezen wat er in de 10 jaar allemaal gebeurd, georganiseerd en ontmoet is.
Klik hier om het boekje online in te zien.


Vervoertje

In 2022 is Buurtdorp Ouderkerk gestart met een vervoersinitiatief: het Vervoertje. Hierbij brengen vrijwilligers inwoners van Ouderkerk naar hun afspraken of bezigheden binnen het dorp en in de omliggende zorginstellingen. U gebruikt hiervoor een 10- of 20-rittenkaart. Een rit kost €1.50. Neem voor reserveren en meer informatie contact op met 06 - 25 53 27 08 of mail naar vervoertjeouderkerk@gmail.com.

klik hier voor de flyer over Vervoertje.