Jeugd

Cursussen en activiteiten jeugd

Wist je al dat de zeven combinatiefunctionarissen in Ouder-Amstel een groot aantal verschillende sportieve- en culturele activiteiten organiseren? Bekijk het nieuwste aanbod op: http://www.sportiefouder-amstel.nl/

Ook in 2018 zijn er weer verschillende nieuwe activiteiten in Ouder-Amstel voor kinderen.

N.B. Voor de meeste activiteiten geldt dat uw kind ook kan instromen na de start van de cursus.

Heb je zelf een leuk idee of zou je iets willen uitproberen? Of heb je vragen? Mail dan naar Joëlle: j [dot] goudsmit [at] coherente [dot] nl

Aankomende activiteiten

EQfit KIDSS, voor kinderen in groep 6,7 en 8

Alle handvatten die je nodig hebt om Krachtig In De School te Staan.

Aan de hand van sportieve en coachingsoefeningen wordt er gewerkt aan: zelfvertrouwen, conditie, zelfverdediging, assertiviteit, doorzettingsvermogen, woedebeheersing, reactievermogen, respect, discipline, concentratie, beïnvloeding en doelgerichtheid.

Annemiek: Geloof in jezelf is ontzettend belangrijk. Het kan schooladviezen, leerproblemen en pesterijen overwinnen. Ik gun ieder kind het zelfvertrouwen om krachtig in het leven te staan en gelukkig te leven.

Benieuwd hoe de lessen EQfit zijn? Op donderdag 17 mei is er een proefles van 15.00-17.00 uur. Schrijf je in voor de proefles, of meteen voor de hele cursus van zes lessen! 

Tekenen en schilderen: ‘’Zin in de zomer!’’, groep 5 t/m 8

De kinderen leren kleuren mengen en ontdekken het verschil tussen koude en warme kleuren. Zij kunnen op hun eigen manier werken aan een opdracht en leren beter kijken naar voorbeelden uit de kunst en de natuur. Ook de eigen hobbies in sport en games vinden hun weg op papier, in getekende of geschilderde vorm.

Data: op maandag 28 mei, 4, 11, 18 juni, van 15.00-17.00 uur

Locatie: handenarbeidlokaal A. Bekemaschool (verzamelen onderaan de trap van de A. Bekemaschool en gezamenlijk naar het handenarbeidlokaal)

Kosten: 40 euro

Tekenen en schilderen in het thema ‘’Zomer!’’, groep 1 t/m 4

De kinderen maken kennis met de basisvormen en eenvoudige teken- en schildertechnieken rond het thema 'Zomer!' Zomer is: vakantie! Kamperen, vliegen, met de auto op pad... Blauwe luchten boven de golven, vissen in de zee, spelen in het zwembad, naar de dierentuin. Een paar kleurrijke lessen brengt de zomer op hol en in de bol.

Data: dinsdag 29 mei, 12, 19, 26 juni, van 15.00-16.30 uur

Locatie: handenarbeidlokaal A. Bekemaschool (verzamelen onder aan de trap van de A. Bekemaschool en gezamenlijk naar het handenarbeidlokaal)

Kosten: 30 euro

 

Workshop Tas maken Duivendrecht - opbrengst voor KWF kankerbestrijding Dinsdag 19:30-21:30 in Duivendrecht informatieaanmelden
Workshop Tas maken Ouderkerk - opbrengst voor KWF kankerbestrijding Donderdag 19:30-21:30 in Ouderkerk aan de Amstel informatieaanmelden
Cursusseizoen 2017-2018
EQfit KIDSS, voor kinderen in groep 6, 7 en 8 Donderdag 15:00-17:00 in Duivendrecht informatieaanmelden
Tekenen en schilderen "Zomer', groep 1 t/m 4 Dinsdag 15:00-16:30 in Duivendrecht informatieaanmelden
Tekenen en schilderen 'Zin in de zomer', groep 5 t/m 8 Maandag 15:00-17:00 in Duivendrecht informatieaanmelden
Zelfverdediging voor jongens - Dorpshuis Duivendrecht Vrijdag 18:30-20:30 in Duivendrecht informatieaanmelden
Zelfverdediging voor meiden - Dorpshuis Duivendrecht Vrijdag 18:30-20:30 in Duivendrecht informatieaanmelden