Jeugd

Cursussen en activiteiten jeugd

Wist je al dat de zeven combinatiefunctionarissen in Ouder-Amstel een groot aantal verschillende sportieve- en culturele activiteiten organiseren? Bekijk het nieuwste aanbod op: http://www.sportiefouder-amstel.nl/

Ook in 2017 zijn er weer verschillende nieuwe activiteiten in Ouder-Amstel voor kinderen.

N.B. Voor de meeste activiteiten geldt dat uw kind ook kan instromen na de start van de cursus.

Heb je zelf een leuk idee of zou je iets willen uitproberen? Of heb je vragen? Mail dan naar Joëlle: j [dot] goudsmit [at] coherente [dot] nl

Aankomende activiteiten

Smashballen

Tijdens de naschoolse activiteit smashballen ga je in drie lessen aan de slag met smashball. Het speelse en leuke spel ga je spelen. Ook ga je veel oefeningen doen om je smash te verbeteren. De lessen zijn op vrijdagmiddag van 17.00-18.00 uur in de Bindelwijk. Er is les op vrijdag 2, 9, en 16 februari. De kosten voor drie lessen zijn 7,50 euro.

Streetdance voor kinderen van 9+ en 10+ in Duivendrecht

Na de herfstvakantie start er bij dansschool Kosmos een naschoolse activiteit streetdance voor kinderen vanaf negen jaar. Samen met leeftijdsgenoten wordt er bewogen op muziek. Tijdens de lessen wordt er gedanst op hits van nu!

De lessen streetdance worden gegeven op woensdagavond in de gymzaal van de Grote Beer (Astronautweg 30, 1115 VV, Duivendrecht). Voor kinderen van 9 jaar en ouder is er een les van 18.30-19.30 uur en voor de oudere kinderen vanaf 10 jaar is er een dansles van 19.30-20.30 uur.

Het blok streetdance start op woensdag 1 november. Vervolgens is er les op 1, 8, 15, 22, 29 november, 6, 13, 20 december. De kosten voor de acht danslessen zijn 40 euro. Inschrijven voor deze naschoolse activiteit kan op: www.dansschoolkosmos.nl/.

Het blok streetdance wordt afgesloten op woensdag 20 december met in het laatste kwartiertje van de dansles een korte voorstelling van de geleerde dans aan de ouders. Voor meer informatie of vragen mail naar info [at] dansschoolkosmos [dot] nl of J [dot] Goudsmit [at] Coherente [dot] nl.  

Zelfverdediging en weerbaarheidstraining voor jongens
*VERLAAGDE CURSUSPRIJS*

Het jongerenwerk van stichting Coherente organiseert een training zelfverdediging en weerbaarheid voor jongens die in groep 8 of op de middelbare school zitten. Het doel van de training is om de fysieke en mentale weerbaarheid te vergroten. De training vergroot het zelfvertrouwen en het vermogen om zowel verbaal als fysiek voor jezelf op te komen in het maatschappelijk verkeer. Tijdens de training wordt ook ruim aandacht besteed aan omgaan met pesten en weerbaar zijn met je mond. Er wordt geoefend met een trainer in een veilige (leer)omgeving.

De training is op woensdagavond van 18.30 - 20.30 uur. 
De data zijn: 17, 24 januari en 7 en 14 februari 2018 in het Dienstencentrum in Ouderkerk.
De kosten zijn totaal € 30,-.
 

Cursusseizoen 2017-2018
Ontdek je schildertalent! Dinsdag 15:00-17:00 in Duivendrecht informatieaanmelden
Smashballen Vrijdag 17:00-18:00 in Ouderkerk aan de Amstel informatieaanmelden
Zelfverdediging en weerbaarheidstraining voor jongens Woensdag 18:30-20:30 in Ouderkerk aan de Amstel informatieaanmelden