Buurthulp "Voor Elkaar"

25 april organiseren wij een tuinklusdag. Op die dag helpen wij oudere buurtbewoners die zelfstandig wonen en moeite hebben om de tuin te onderhouden. Het gaat dan om zaken als onkruid wieden, heggen snoeien, gras maaien etc. Wij zoeken nog vrijwilligers om te helpen. Wilt u helpen, of kan uw tuin wel een voorjaarsbeurt gebruiken? Dan kunt u zich opgeven via de mail : [email protected] of via de telefoon : 020-6993164. 
-----------------------------------------------------------------------

Bij Buurthulp “Voor Elkaar”in Ouder-Amstel gaat het om bijvoorbeeld: even met de ander naar de markt of winkelcentrum, een wandelingetje maken, boodschappen doen, een brief schrijven of formulier invullen, in de tuin werken, een praatje maken, hulp bij een computerprobleem of een spelletje doen.

Veel mensen met een beperking en ouderen blijven graag zolang mogelijk thuis wonen. Behalve de professionele hulp op het gebied van wonen, welzijn en zorg is daarbij de hulp van vrijwilligers belangrijk.

Buurthulp “Voor Elkaar” wordt georganiseerd door Coherente. Er zijn teams in Ouderkerk en Duivendrecht.

Voor wie is Buurthulp “Voor Elkaar”?

  • Inwoners van Ouder-Amstel met een beperking en ouderen kunnen een beroep doen op Buurthulp “Voor Elkaar”
  • Inwoners van Ouder-Amstel die af en toe hun tijd, kennis en vaardigheden beschikbaar willen stellen worden van harte uitgenodigd vrijwilliger te worden bij Buurthulp “Voor Elkaar”

Aanvragen hulp of opgeven als vrijwilliger

Voor informatie over het aanvragen van hulp of het opgeven als vrijwilliger kunt u bellen met Coherente, telefoon (020) 496 36 73 (tijdens kantooruren: maandag t/m donderdag van 10.00 tot 14.00 uur). E-mail: [email protected]