Maatjes

Soms is het voor iemand lastig om de boodschappen te doen, zelf te reizen of heeft iemand behoefte aan wat gezelligheid. Maatjes zijn er om een helpende hand te bieden. Zij verbinden zich één op één aan een deelnemer en spreken regelmatig af om een kopje koffie te drinken of samen op pad te gaan.  

De contacten zijn gericht op of het versterken van de zelfredzaamheid en/of het doorbreken van isolement. 

Maatje worden?

Coherente koppelt maatjes aan deelnemers. Een goede match en heldere afspraken is belangrijk. Afspraken worden door de maatjes en Coherente gezamenlijk gemaakt en vastgelegd. Wij bieden ondersteuning en deskundigheidsbevordering aan. Van de vrijwilliger worden sociale vaardigheden en een flexibele instelling verwacht. Zou u uw tijd en vaardigheden beschikbaar willen stellen om maatje te worden, dan bent u van harte welkom.

Maatje gewenst?

Bent u inwoner van Ouder-Amstel en zou u graag een helpende hand van een (vrijwillig) maatje willen hebben? Meld u dan aan bij Coherente.

Informatie en aanmelding

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Coherente, telefoon (020) 4963673 (ma t/m do van 10.00 tot 14.00 uur). E-mail: info@coherente.nl