De jeugd- en jongerenwerkers

Iris, Coördinator combinatiefunctionaris sport en cultuur 4-12 jaar
Als coördinator combinatiefunctionaris creëer ik verbindingen tussen de scholen en de sport- en cultuuraanbieders in Ouder-Amstel. Zodat de sport- en cultuuraanbieders dichterbij de kinderen komen. Daarnaast zorg ik in samenwerking met de verenigingen en scholen voor een structureel sport- en cultuuraanbod. Vanuit mijn functie bij stichting Coherente verzorg ik ook verschillende sportieve en culturele activiteiten buiten school om, voor kinderen van vier tot twaalf jaar. Heb je een vraag of een idee? Neem contact op via i.nijkamp@coherente.nl.
 
Bij de activiteiten kun je ook de activeitenbegeleider tegenkomen.

 

Jop, jongerenwerker Ouder-Amstel

Mijn naam is Jop Langenhoff, ik ben 31 jaar en vader van twee dochters. Sinds februari 2021 ben ik werkzaam als jongerenwerker in Duivendrecht. Tijdens mijn opleiding Culturele Maatschappelijk Vorming kwam ik erachter dat ik het liefst met jongeren werk. Ondertussen heb ik 10 jaar werkervaring als jongerenwerker. Ik heb met jongeren verscheidende evenementen opgezet een veel jongeren kunnen begeleiden richting een nieuwe baan of opleiding.

In Duivendrecht organiseer ik verschillende activiteiten en inloopmomenten. Heb je zelf een leuk idee dat je wilt organiseren of loop je ergens tegen aan waar je hulp bij kunt gebruiken? Neem dan contact met mij op via j.langenhoff@coherente.nl of kom op een dinsdag of woensdag langs in het Dorpshuis.

 

Robbert-Jan, jongerenwerker Ouder-Amstel

Hallo! Mijn naam is Robbert-Jan van Capelleveen, ik ben 35 jaar oud en vanaf 2020 ben ik, samen met Jop Langenhoff, jongerenwerker bij Stichting Coherente. Ik heb 15 jaar ervaring als jongerenwerker in verschillende gemeenten en functies. Zelf vind ik niets mooier dan jongeren bijstaan in die, soms wel, turbulente levensfase. Iedereen heeft een persoon in zijn leven nodig die luistert, begrijpt, coacht, bemoedigd en je altijd wijst op je potentie en mogelijkheden in plaats van je falen. Ik zie er naar uit om die persoon te zijn voor jongeren in Ouder-Amstel. Mijn collega Jop Langenhoff is eindverantwoordelijk voor Duivendrecht en ik zal dat zijn voor Ouderkerk aan de Amstel. Het lijkt me ontzettend leuk om de verschillende sleutelfiguren omtrent jongerenwerk in Ouderkerk aan de Amstel te ontmoeten en samen te kijken hoe we de jeugd het beste kunnen ondersteunen. Heb je een vraag of een idee? Neem contact op via rj.vancapelleveen@coherente.nl.