Seniorenrestaurants en Samen Eten in Ouder-Amstel

In de seniorenrestaurants van Coherente kunt u met anderen een goede maaltijd in een gezellige ambiance gebruiken. De maaltijd kent een hoofd- en nagerecht. Na de maaltijd wordt met een kopje koffie gezellig nagezeten.
Elke laatste vrijdag van de maand koken vrijwilligers voor u een driegangen diner. 
 
De restaurants op een rijtje
 
  • Seniorenrestaurant Ouderkerk: wekelijks op donderdag, aanvang 17.30 uur in het Dienstencentrum, adres D. van Haarlemstraat 3.
  • Samen Eten Ouderkerk: Elke laatste vrijdag van de maand. Aanvang om 17.30 uur in het Dienstencentrum, adres D. van Haarlemstraat 3.
  • Samen Eten Duivendrecht: Elke laatste vrijdag van de maand. Aanvang om 17.30 uur in het Dorpshuis, adres Dorpsplein 60.
  • Seniorenrestaurant Buurtschap De Waver: elke 3e donderdag van de maand, aanvang 17.30 uur in Buurthuis De Waver, adres Waver 10
Kosten: De maaltijd kost € 9,50. Er kan per keer contant worden betaald.
Voor het Seniorenrestaurant is er de mogelijkheid is dat u een bonnenkaart koopt voor 5 maaltijden voor € 40,00. Er zit ook een bonnetje op voor een drankje. Als u minder dan 120% van het minimuminkomen ontvangt, kunt u per jaar 2 bonnenkaarten van het restaurant vergoed krijgen door de gemeente. https://www.ouder-amstel.nl/inwoner-ondernemer/publicatie/declaratiefonds
 
Opgeven voor de maaltijd: Voor het Seniorenrestaurant kunt u zich opgeven bij Coherente, telefoon: (020) 496 36 73, minimaal 1 dag van te voren, voor 12:00 uur. Het is ook mogelijk u na de maaltijd ter plekke op te geven voor de volgende. Indien u alsnog wilt annuleren graag de dag van te voeren, voor 12 uur.
 
Voor Samen Eten Ouderkerk kunt u zich opgeven bij Adri Baetings, telefoon: (020) 695 27 24, de maandag vóór de activiteit tussen 15.00 en 17.00 uur.
 
Voor Samen Eten Duivendrecht kunt u zich opgeven bij Coherente, telefoon: (020) 496 36 73, de maandag vóór de activiteit.
 
Vervoer: Voor vervoer kan worden gezorgd. De kosten bedragen € 2,- per keer voor retour. Dit bedrag rekent u af met de chauffeur.
 
Gesloten: De restaurants zijn gesloten op feestdagen.