Fotowerkgroep

Hierbij stellen we aan je voor de Fotowerkgroep Coherente, bestaande uit 13 leden. We komen elke 3 weken bij elkaar in het Dienstencentrum te Ouderkerk aan de Amstel om ons fotowerk met elkaar te bespreken. In ons programma hebben we vaste en vrije onderwerpen en houden we workshops om samen bepaalde technieken te leren, zoals portretfotografie en fotobewerken. Hierbij het programma van seizoen 2019-2020.

Om een indruk van ons fotowerk te geven hebben we een aantal foto’s gepubliceerd per deelnemend lid: 

Evert Bakker 
Gerald Bakker 
Lie Bakker 
Einte Bonstra 
Marielle Dogterom 
Hans Keijzer 
Boet Knotnerus
Rien Smit
Ans Spronk
Léonne Starmans
Ton Terra
Rob Valcq
Inge de Wildt


Tot slot organiseren wij regelmatig fototochten, meestal op zaterdag of zondag, hetgeen altijd heel gezellig en leerzaam is. Dit is dan ook een vast onderwerp op ons programma.

Mocht je belangstelling hebben om samen met ons je fotohobby uit te voeren dan ben je van harte welkom op een van onze clubavonden. Neem hiervoor dan contact op met onze voorzitter Hans Keijzer tel. 06 22934711 (of 020 4961016) of stuur een e-mail naar fwg.coherente@gmail.com.

Deze winter exposeren we, evenals voorgaande jaren, in het gemeentehuis in Ouderkerk aan de Amstel. Het onderwerp is dit jaar "Onderweg".

Hierbij het persbericht van de expositie:

Foto expositie Onderweg


Fotowerkgroep Coherente Ouder-Amstel nodigt u uit voor de opening van de foto expositie “Onderweg”. Deze werkgroep van hobby fotografen neemt u mee in hun visuele reis en ideeën, het thema is: onderweg. De opening zal plaatsvinden op vrijdag 7 februari 2020 om 16.30 in het Gemeentehuis Ouder-Amstel en wordt geopend door Burgemeester Joyce Langenacker.

Als entree zal Ton Terra u muzikaal begroeten.
 

Wij nodigen u uit om op pad te gaan met de leden van de fotowerkgroep om de tentoongestelde foto’s  te bekijken, zij zullen u graag vertellen wat hun heeft geïnspireerd. De meest uiteenlopend interpretaties van het thema onderweg, de creativiteit en technisch inzicht zullen u verrassen.

U bent van harte welkom in het Gemeentehuis Ouder-Amstel, Vondelstraat 1, 1191BD Ouderkerk aan de Amstel. De expositie begint 10 februari en loopt t/m 19 maart 2020. De expositie is te bezichtigen tijdens de openingsuren van het Gemeentehuis.
 

Tevens hopen wij nieuwe leden te kunnen enthousiasmeren om zich aan te sluiten bij de fotowerkgroep, welke al bijna 35 jaar bestaat. Eens in de drie weken komen we samen om technieken en ideeën met elkaar uit te wisselen in het Dienstencentrum Ouder-Amstel. Regelmatig wordt er op diverse plaatsen in het land gefotografeerd en onder leiding van de bevlogen voorzitter van de club, Hans Keijzer, worden unieke plaatjes geschoten. Voor meer informatie en foto’s kunt u een bericht sturen naar fwg.coherente@gmail.com of bellen met Hans Keijzer 06 22934711.
 

Tot ziens bij: Onderweg - On the way - En camino - En course en route – Unterwegs – Kaminda

Klik hier om de poster en de uitnodiging van de expositie te bekijken.

Links naar onze exposities van vorige jaren:

 2019: Natuur
 2018: Contrasten
 2017: Naast de grote stad 
 2015: Muziek 
 2014: Drie 
 2013: Verbinden 
 2012: Licht 
 2011: In 't Vierkant 
 2011: Architectuur en Kunst in Amstelveen 
 2010: 25 jaar Fotowerkgroep 

Ook is er een deel van onze geëxposeerde foto’s te zien in het Dienstencentrum van Ouderkerk en het Buurthuis Waver.