Fotowerkgroep

Fotowerkgroep Coherente bestaat uit ca. 15 leden. Wij komen elke drie weken bij elkaar in het Dienstencentrum te Ouderkerk aan de Amstel om ons fotowerk met elkaar te bespreken. In ons programma hebben we vaste en vrije onderwerpen en houden we workshops om samen bepaalde technieken te leren, zoals portretfotografie en fotobewerken. Regelmatig organiseren wij fototochten, meestal op zaterdag of zondag, hetgeen altijd heel gezellig en leerzaam is. Dit wordt dan ook een vast onderwerp in ons programma. Ieder jaar exposeren wij in het gemeentehuis in Ouderkerk aan de Amstel. Een deel van onze foto’s is te zien in het Dienstencentrum van Ouderkerk en het Buurthuis Waver. In 2020 vierden wij ons 35 jarig bestaan.

Mocht je belangstelling hebben om samen met ons je fotohobby uit te voeren dan ben je van harte welkom op een van onze clubavonden. Neem hiervoor dan contact op met onze voorzitter Hans Keijzer tel. 06 22934711 (of 020 4961016) of stuur een e-mail naar fwg.coherente@gmail.com.

Voor meer informatie (programma en foto’s) zie onze website: FWG COHERENTE.
 

Fotoexpositie Spiegelbeeld

Spiegelbeelden zijn overal om ons heen te vinden. In reflecties van ruiten, water en natuurlijk spiegels zelf. Het perfecte plaatje valt en staat met hetgeen weerspiegelt wordt. Het kan een realistisch beeld opleveren maar ook als abstract beeld kan een foto van spiegelingen interessant zijn om naar te kijken.

De leden van Fotowerkgroep Coherente hebben foto’s gemaakt met het onderwerp spiegelbeeld als uitgangspunt. Het leverde een gevarieerde selectie foto's op. Sommige leden hebben het onderwerp heel letterlijk genomen en maakten gebruik van weerspiegelingen in de meest letterlijke zin van het woord. Andere leden hebben het onderwerp vertaald naar reflectie als symboliek en getracht dat te vertalen naar een fotografisch beeld. De meeste leden van de groep hebben een bijdrage geleverd.

Graag nodigen we u uit om deze expositie te bezichtigen in de periode van 13 januari tot 23 februari 2022 in de hal van het gemeentehuis van Ouder-Amstel (klik hier voor de openingstijden). Bij de expositie van de foto’s is het mogelijk een toelichting van de foto’s te raadplegen. Mocht u het leuk vinden om nadere uitleg te krijgen over de foto’s neemt u dan gerust contact op.

Voor verdere informatie: Hans Keijzer, 020-4961016, fwgcoherente@gmail.com.

Rien Smit - Spiegelbeeld

Ans Spronk - Uitzicht