Senior-en-Nieuws

Elke maand worden er wisselende activiteiten georganiseerd door Coherente (soms in samenwerking met andere organisaties). Het overzicht van deze activiteiten vindt u in het Senior-en-Nieuws, een uitgave die zes maal per jaar verschijnt.

Het Senior-en-Nieuws is een uitgave van Coherente, De Zonnebloem afdeling Duivendrecht, De Zonnebloem afdeling Ouderkerk aan de Amstel, Mantelzorg & Meer, Markant, het Rode Kruis en Ontmoetingscentrum Zonnehuis Theresia. Het boekje met nieuws en activiteiten verschijnt eens per twee maanden en wordt aan huis (of digitaal) bezorgd. Ontvangt u het Senior-en-Nieuws nog niet en heeft u wel interesse? Neemt u dan contact op met Coherente via 020 496 3673 of mail naar seniorennieuws.ouderamstel@gmail.com. Geef aan of u de uitgave digitaal of op papier wenst te ontvangen.

Wilt u ons één keer in de twee maanden helpen met het bezorgen van het Senior-en-Nieuws tijdens een ommetje in uw eigen buurt? Bel dan met Coherente, tel. 020-4963673.

Lees hier editie 81 van het Senior-en-Nieuws (juli-augustus 2022).

 

Midgetgolf toernooi met flesje bubbels voor de winnaar!

Wie slaat er in de minste pogingen raak en wint het spannende midgetgolf toernooi?
Midgetgolf (ook wel minigolf genoemd) is een leuke buitenactiviteit voor jong en oud. Zowel beginnende, recreatieve als gevorderde midgetgolfers mogen meedoen op de banen aan het Amstelbad. Het midgetgolfterrein bestaat uit 18 holes. De banen liggen verspreid op een deel van het grote grasveld . U bent ongeveer 1 uur tot 1.5 uur bezig om alle banen te doorlopen. Aan de eerste, tweede en derde plaats wordt een leuke prijs uitgereikt. In onderstaande deelnameprijs zit de golfclub, bal en scorekaart bij inbegrepen.

Locatie: Zwembad het Amstelbad, Wethouder Koolhaasweg 10, 1191 EB, Ouderkerk aan de Amstel
Datum: Dinsdag 12 juli van 14:00 tot 16:30 uur
Deelnameprijs: €6  (inclusief drankje en wat lekkers)
Aanmelden: a.bouwman@coherente.nl of bel naar 0651822068.