NL Doet

NLdoet is dé kans om elke klus te klaren. Je legt als organisatie nieuwe contacten, er wordt extra werk verzet met nieuwe vrijwilligers en je zet jullie organisatie in het zonnetje. Het Oranje Fonds zet de schijnwerpers op vrijwilligerswerk en ondersteunt jullie graag hierbij!
 
Elke maatschappelijke organisatie kent het: klussen en activiteiten die belangrijk zijn, maar waar de mankracht voor ontbreekt. Het opknappen van een gebouw, lenteklaar maken van een moestuin of een lunch organiseren voor bewoners. Voor dat soort klussen organiseert het Oranje Fonds ook dit jaar weer NL doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Doe je ook (weer) mee op 13 en 14 maart.
 
Financiële bijdrage en gratis promotie
Vanaf 1 november 2019 tot 31 januari 2020 is het mogelijk een financiële aanvraag bij het Oranje Fonds in te dienen voor NLdoet klussen. Het maximaal aan te vragen bedrag is € 350,00. Voor hun budget geldt: op = op! 
 
Het Coordinatiepunt Vrijwillige Inzet ondersteunt dit evenement in de gemeente Ouder-Amstel. Dit doen wij door middel van diverse PR- en wervingsacties. Zowel voor het werven van klussen als vrijwilligers. Ook houden wij bijeenkomsten en trainingen als hier behoefte aan is.
Heeft u een klus of wilt u klussen? Heeft u een leuk idee? Wij horen het graag.