NL Doet

 

Coherente gaat met NLdoet 2018 aan de slag maar liefst 2 dagen aan de slag. En we maken onze handen vies!
 
Ouderen wonen langer thuis, vaak met hulp aan huis. Helaas valt tuinonderhoud hier niet onder. Terwijl een fijne tuin een hoop plezier oplevert. Coherente heeft een groep vrijwilligers die jaarlijks klaar staat voor deze mensen. We willen het tuinseizoen goed aftrappen door alle tuinen tijdens NLdoet te onderhouden. Help deze dag mee, samen met nog meer vrijwilligers en samen harken we Duivendrecht en Ouderkerk aan!
 
Duivendrecht: vrijdag 11 uur verzamelen bij het Dorpshuis.
Ouderkerk: zaterdag 12 uur verzamelen bij het Dienstencentrum.
 
Meer informatie en aanmelden kunt u via www.nldoet.nl
 
Het veld van de Jeu de Boulesclub heeft eind 2017 een flinke opknapbeurt gekregen. Nu is het belangrijk dat deze ook goed onderhouden blijft. Daar kunnen zij heel goed extra hulp bij krijgen. Voor de rest van het jaar zoeken wij ook mensen die maandelijks met een klein groepje het veldje onderhoudt.
 
Duivendrecht: vrijdag 12 uur verzamelen bij het Dorpshuis.
 
Meer informatie en aanmelden kunt u via www.nldoet.nl

 

NLdoet is dé kans om elke klus te klaren. U legt nieuwe contacten, er wordt extra werk verzet met nieuwe vrijwilligers en u zet uw organisatie in het zonnetje. Het Oranje Fonds zet de schijnwerpers op vrijwilligerswerk en ondersteunt u graag hierbij! 
 
Elke maatschappelijke organisatie kent het: klussen en activiteiten die belangrijk zijn maar waar de mankracht voor ontbreekt. Het opknappen van een gebouw, repareren van speelgoed, lenteklaar maken van een moestuin of een lunch organiseren voor eenzame buurtbewoners… Voor dat soort klussen organiseert het Oranje Fonds ook dit jaar weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet 2017 was weer een succes in Ouder-Amstel. Doet u volgend jaar ook mee?
 
Financiële bijdrage en gratis promotie
Het Oranje Fonds heeft in totaal € 2 miljoen beschikbaar als bijdrage voor materialen, entreebewijzen en catering. U kunt tot 31 januari maximaal € 400,= per locatie aanvragen.
Het Coordinatiepunt Vrijwillige Inzet ondersteunt dit evenement in de gemeente Ouder-Amstel. Dit doen wij door middel van diverse PR- en wervingsacties. Zowel voor het werven van klussen als vrijwilligers. Ook houden wij bijeenkomsten en trainingen als hier behoefte aan is.
Heeft u een klus of wilt u klussen? Heeft u een leuk idee? Wij horen het graag.