Maatschappelijk Ondernemen voor Bedrijven

maatschappelijk ondernemen voor lokale bedrijven

Steeds meer bedrijven zijn maatschappelijk betrokken. Ze leveren materialen, subsidies of mankracht. Zo organiseren veel bedrijven een vrijwilligersdag. Onder werktijd helpen ze ouderen, knappen ze een clubhuis op of zamelen ze geld in voor een project in de Derde Wereld. Stichting Coherente is groot voorstander van deze initiatieven. Daarom helpen wij u graag in het realiseren van vrijwillige projecten zodat ook uw bedrijf een leuk, nuttig en leerzame ervaring aan uw medewerkers kan aanbieden. Want vrijwilligerswerk onder werktijd is een win-win situatie; niet alleen werkt u aan de opbouw van de samenleving, u bent tevens bezig het fundament van uw bedrijf te versterken.

Als brede welzijnsorganisatie in de gemeente Ouder-Amstel bemiddelen en ondersteunen wij de vrijwilligersorganisaties van onze gemeente. Deze organisaties, werkzaam in de zorg en welzijn, sport, cultuur en het verenigingsleven, zijn belangrijke factoren in de samenleving. Zij zorgen ervoor dat uw kind kan sporten en hobby’s in de buurt kan uitoefenen, ouderen actief en betrokken blijven, gezinnen met een klein inkomen een normaal leven kunnen leiden, de veiligheid in de buurt gewaarborgd wordt en ga zo maar door. Kortom, zij zorgen ervoor dat de kwaliteit van het maatschappelijk leven wordt bevorderd en dat is in ieders belang.

IBFD, Rabobank, KPMG en The Nielsen Company gingen u voor in gemeente Ouder-Amstel.

 

Als uw bedrijf zich graag wil inzetten voor vrijwilligerswerk kunt u een afspraak maken met het Coördinatiepunt Vrijwillige Inzet van Stichting Coherente.