Riki & Coh's tafel

Waardevolle ontmoetingen
Gewoon gezellig met elkaar koken, eten en praten

Zondag 5 november

Vrijdag 17 november

Vrijdag 1 december

Zondag 3 december

Riki & Coh’s tafel is een nieuwe gezamenlijke activiteit van de Riki Stichting en Coherente. De organisaties willen met dit initiatief een bijdrage leveren aan het versterken van de sociale cohesie in Ouderkerk a/d Amstel.

Het draait tijdens een Riki & Coh’s tafel om meer dan alleen eten. Het is een inspirerende plek met de uitstraling van een huiskamer waar iedereen welkom is. Alle gasten en vrijwilligers komen om nieuwe mensen te ontmoeten, met elkaar te praten en te lachen. Dit zorgt voor verbinding en waardevolle momenten op de dag zelf en hopelijk ook daarna.

Lijkt het je gezellig om samen met 6 anderen aan een tafel te zitten om te genieten van culinaire gerechten en wil je bijdragen aan de sociale verbinding in het dorp? Dan ben je meer dan welkom bij Riki & Coh’s tafel. Stuur een mailtje om te reserveren naar info@riki-cohstafel.nl.

Je kunt je ook aanmelden als vrijwilliger. Onder leiding van een chef-kok help je heerlijk kokkerellen, tafels dekken, gasten te ontvangen en de afwas te doen. Als het eten uitgeserveerd is, schuif je zelf ook gezellig aan bij een van de tafels. Om je aan te melden als vrijwilliger stuur je een mailtje naar info@riki-cohstafel.nl.

Kosten: € 10,- voor een 3-gangenmenu inclusief tafelwater en koffie. Eventuele drankjes zijn los te bestellen.
Menu: We koken een wisselend en gezond menu met uitsluitend verse ingrediënten. Mocht je een voedselallergie hebben of speciaal dieet volgen, dit graag even aangeven bij je reservering.
Datum en tijd:
- zondagen, inloop vanaf 12.30 uur, aanvang lunch om 13.00 uur, zie data bovenaan deze pagina.
- vrijdagen, inloop vanaf 18.00 uur, aanvang diner om 18.30 uur, zie data bovenaan deze pagina.
Locatie: Dienstencentrum, Diederick van Haarlemstraat 3, 1191 AX Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon: 06 290 679 08 bereikbaar op maandag en dinsdag van 10.00 uur t/m 12.00 uur.