Ouder-Amstel Rollers

Doe mee met de wandelclub “Ouder-Amstel Rollers”

Aan de rol: Wekelijks wandelen met de rollator

Bewegen is gezond en houdt je langer fit, zowel lichamelijk als geestelijk. Wandelen in de omgeving is een prettige en voordelige manier om in beweging te zijn. Ook met een rollator. Dus trek de stoute (wandel-)schoenen aan en loop mee met de (rollator-)wandelclub van Coherente! Door wekelijks samen te wandelen lukt het misschien wel om steeds een stukje verder te lopen, waardoor uw conditie en uw spierkracht verbetert.

Duivendrecht: Elke woensdag verzamelen we om 10.30 uur in de ontmoetingsruimte van het Dorpshuis, Dorpsplein 60 in Duivendrecht. We gaan een stukje wandelen in de omgeving van het Dorpsplein. Na afloop drinken we samen een kopje koffie of thee. Aan het wandelen zijn geen kosten verbonden, u betaalt alleen uw eigen consumptie.

Ouderkerk: Elke donderdag verzamelen we om 10.30 uur in het Dienstencentrum, D. van Haarlemstraat 3 in Ouderkerk aan de Amstel. We gaan een stukje wandelen in de omgeving en na afloop drinken we samen een kopje koffie of thee. Aan het wandelen zijn geen kosten verbonden. U betaalt alleen uw eigen consumptie.

Voor wie?

 • Mensen die (tijdelijk) met een rollator lopen
 • Mensen die graag wandelen, maar liever niet alleen
 • Mensen die willen bewegen
 • Mensen die regelmatig buiten willen zijn
 • Mensen die een ander rondje willen lopen dan heen en weer naar de winkel
 • Mensen die andere / nieuwe mensen willen ontmoeten
 • Mensen die hun conditie willen behouden of verbeteren
 • Mensen die op zoek zijn naar gezelligheid
 • Mensen die hun spierkracht willen behouden of verbeteren
 • Mensen die andere beweegclubjes te lang vinden duren, te vermoeiend, te duur of te ver vinden
 • U!

De duur en afstand die we lopen is afhankelijk van de deelnemers. Heeft u geen rollator? Ook dan bent u van harte welkom. U kunt dan als begeleider/vrijwilliger mee wandelen.
U kunt wandelen voor de gezondheid en de gezelligheid, maar ook kunt u de wekelijkse wandeling zien als een training voor de grote jaarlijkse en landelijke Rollatorloop in het Olympisch Stadion in Amsterdam.
Het is prettig om in de frisse lucht aan uw conditie te werken en het is altijd gezellig!

Aanmelden of meer informatie bij Stichting Coherente, 020 496 36 73.

 

Rollatorloop in het Olympisch Stadion

Coherente doet al jaren mee aan de landelijke Rollatorloop in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Een fantastisch verzorgde middag waarbij alle deelnemers hun medaille dik verdiend hebben!

Op woensdag 22 mei 2024 gaan we weer meedoen met de Rollatorloop in het Olympisch Stadion: Uw rollator is uw toegangsbewijs ... en vervoer is geregeld!!

De Nationale Rollatorloop is een initiatief van het Olympisch Stadion Amsterdam en is in het leven geroepen om mensen te stimuleren in beweging te blijven. Juist als je niet meer helemaal perfect ter been bent, is niets leuker en gezonder dan te blijven lopen. Samen doe je dat eerder dan alleen. Er staat weer een mooi programma op jullie te wachten. Koffie, gebak, het Olympisch vuur, oudhollandse spellen, muziek van Joki en de Funfare en natuurlijk de Rollatorloop. Het belooft ook dit jaar weer een groot (rollator) feest te worden
Woensdag 22 mei 1014, Duivendrecht:12:45-17:00 uur, Ouderkerk: 13:00 - 17:15 uur, kosteloos, inclusief vervoer. Uw rollator is uw toegangsbewijs! Aanmelden: info@coherente.nl of 020-4963673.

U kunt ook kijken naar het evenement de rollatorloop op : www.rollatorloop.nl